2016. április 17., vasárnap

Trópusi gyümölcskenyér


Hozzávalók:

  • 15 dkg ráma
  • 15 dkg liszt
  • 10 dkg porcukor
  • 5 dkg kristálycukor
  • 1 tk sütőpor
  • 3 tojás
  • 1 narancs héja
  • 15 dkg vegyes kandírozott gyümölcs

Elkészítése: A tojásfehérjét a kristálycukorral habosra keverjük. A puha margarint a porcukorral és a narancs héjával szintén kihabosítjuk, majd egyessével belekeverjük a tojássárgákat. A lisztet, sütőport és a kandírozott gyümölcsöket elvegyítjük, majd apránként hozzáadjuk a margarinos keverékhez. A végén beleforgatjuk a tojáshabot is. Én szilikon formába öntöttem a masszát és 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral tálaljuk.

Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin