2014. október 11., szombat

Gesztenyés kevert


Mai sütink. Egyszerű, könnyű és finoom. :)
Hozzávalók:

  • 2 bögre liszt
  • 1 bögre cukor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1 cs sütőpor
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 2 tojás
  • fél bögre olaj
  • 1 bögre natúr joghurt
  • tortadara

Elkészítése: A lisztet, sütőport és egy csipet sót elvegyítünk. Egy másik tálban a tojást kihabosítjuk a cukrokkal, majd hozzáadjuk a joghurtot és az olajat, majd a sütőporos lisztet. A végén belekeverjük a villával áttört gesztenyét is. Ezután fakanállal beleforgatjuk a tortadarát. Sütőpapíros tepsiben 170 fokon tűpróbáig sütjük.

Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin