2013. március 4., hétfő

Almás-Diós Muffin


Nem kell hozzá sok minden. Gyors finomság! :))
Hozzávalók:
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg cukor
  • 3 ek méz
  • 8 dkg darált dió
  • 1 tojás
  • 1 dl olaj
  • 1 kk sütőpor
  • 1 kk szódabikarbóna
  • 2 dl tej
  • 1 alma
  • 1 kk fahéj
Elkészítés: Az almát meghámozzuk, lereszeljük és félretesszük. Egy tálban a tojást, cukrot, mézet és az olajat habosra keverjük robotgéppel. Egy másik tálban elvegyítjük a lisztet, diót, sütőport, szódabikarbónát és a fahéjat, majd apránként a tojásos keverékhez adjuk, majd a tejet is hozzáöntjük. Ha jól összekevertük fakanálra váltunk és beleforgatjuk a masszába a lereszelt almát is. Papírkapszlival kibélelt muffinformákba töltjük a masszát és előmelegített 180 fokos sütőben tűpróbáig sül.


Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin