2015. március 15., vasárnap

Tejcsoki krémes bonbon



Ez a bonbon egy nagyon selymes és különleges krémmel lett töltve, melyben Praliné Zsuzsi segített nekem. Nagyon köszönöm neki. :)))

Hozzávalók kb 30 dbhoz:
A burokhoz:

  • 10 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg tejcsokoládé

Krémhez:

  • 120 g tejcsokoládé
  • 70 g habtejszín
  • 1 tk akácméz
  • 10 g puha vaj
  • Darabolt dió

Elkészítés: A burokhoz a csokikat megolvasztjuk, temperáljuk, majd kikenjük vele a bonbonformákat kétszer, és kétszer dermesztjük is. A krémhez a hozzávalókat összeolvasztjuk, kihűtjük, majd a megdermedt formákba töltjük. Dermesztjük, majd letalpaljuk.

Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin