2014. szeptember 9., kedd

Eszterházy bonbon


Praliné Paradicsom oldalán találtam rá (mint általában a bonbonokra amiket csináltam) és azt kell hogy mondjam, fantasztikus. :) Én picit több rumot tettem bele. Nagyon köszönöm a receptet.
Hozzávalók:
  • 2 marék darált dió
  • 3 ek tejszín
  • vanília kivonat
  • 5 dkg fehér csoki
  • rum (ízlés szerint)
  • 15 dkg étcsoki

Elkészítés: A tejszínt megmelegítem a vaníliával és ebbe tördelem a fehércsokit, felolvasztom. Utána belekevertem a rumot és a diót. Az étcsokit temperáljuk, kikenjük a formákat, dermesztjük, megtöltjük a krémmel, ismét hűtő, majd étcsokival lezárjuk és kb fél óráig hűtőben pihentetjük, majd egyszerűen kinyomkodjuk a formából.

Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin