Szóval lehet, hogy ez nem az eredeti recept, de mindenképpen nagyon finom...és akkor mit számít az, hogy nem az eredeti?! :))
Hozzávalók 6 kehelybe:
- fél liter víz
- 5 dkg cukrozatlan kakaópor
- 4 dkg vaníliás pudingpor
- 10 dkg cukor
- rumaroma (ízlés szerint)
- babapiskóta
Tetejére:
- tejszínhab
- aprított mogyoró
Elkészítés: A kakaót, cukrot és 4 dl vizet csomómentesre keverjük és felfőzzük, vigyázva nehogy leégjen. A maradék 1 dl vízzel kikavarjuk a pudingport, majd ha felfőtt a kakaós máz ráborítjuk a pudingot és besűrítjük. A babapiskótát kisebb darabokra törjük és szétosztjuk a kelyhekbe, majd erre elosztjuk a kakaós mázat. Szobahőmérsékletűre hűtjük, majd a hűtőbe tesszük, hogy teljesen kihűljön. Tálaláskor tejszínhab rózsát nyomunk a tetejére és megszórjuk a mogyoróval.
Itt tudtok csatlakozni hozzám!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése