Hozzávalók:
- 200 g porcukor
- 120 g mandulaliszt
- 90 g tojásfehérje
- 20 g cukor
- 2 tk kakaópor
Elkészítés:
A porcukrot a mandulaliszttel, kakaóporral elkeverjük, ledaráljuk, leszitáljuk. A tojásfehérjét habbá kezdjük verni, majd közben folyamatosan hozzáadagoljuk a kristálycukrot, keményre verjük. A kész tojáshabba mégegyszer beleszitáljuk a mandulalisztes porcukrot, és nagy körkörös mozdulatokkal belekeverjük. Kevés kakaóporral szitáltam le a tetejét míg pihent. 1 órát pihentetjük sütés előtt.
A porcukrot a mandulaliszttel, kakaóporral elkeverjük, ledaráljuk, leszitáljuk. A tojásfehérjét habbá kezdjük verni, majd közben folyamatosan hozzáadagoljuk a kristálycukrot, keményre verjük. A kész tojáshabba mégegyszer beleszitáljuk a mandulalisztes porcukrot, és nagy körkörös mozdulatokkal belekeverjük. Kevés kakaóporral szitáltam le a tetejét míg pihent. 1 órát pihentetjük sütés előtt.
170 fokon sütjük úgy hogy ne piruljon meg. Kb 10-12 percig.
Ezt én most nutellával töltöttem.
Itt tudtok csatlakozni hozzám!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése