2016. április 24., vasárnap

Narancsos bonbon


Azt hiszem Csak a puffinnál láttam ezt a receptet, csak nála étcsokis volt én viszont fehércsokival csináltam. Így is nagyon finom volt.
Hozzávalók:
Burokhoz:

  • 10 dkg fehércsoki

Töltelék:

  • 7,5 dkg fehércsoki
  • 2 dkg vaj
  • fél dl tejszín
  • fél narancs héja

Elkészítés:
Először a burkot csináljuk meg, amihez megolvasztjuk és temperáljuk a csokit, majd kikenjük vele a formát és a hűtőben dermesztjük. A töltelékhez minden hozzávalót gőz fölött összeolvasztjuk, majd kihűtjük. Ha kihűlt megtöltjük a burkokat és letalpaljuk.
3 órát dermesztjük.

Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin