Hozzávalók:
- 6 tojásos kakaós piskóta, amibe csentem egy teáskanál fahéjat is.
Krémhez:
- 15 dkg cukor
- fél liter habtejszín
Elkészítés: A megsült és kihűtött piskótát félbevágjuk. A cukrot karamellizáljuk, majd öntünk hozzá kevés tejszínt, majd kihűtjük. A maradék tejszínt kemény habbá verjük és ha kihűlt a karamell krém összekeverjük a tejszínhabbal. A félbevágott piskóta egyik lapját tálcára helyezzük, megkenjük a krém kétharmadával, rátesszük a másik lapot és megkenjük a maradék krémmel úgy, hogy maradjon a díszítésre is. Én a végén kevés fahéjjal szórtam meg a tetejét.
Itt tudtok csatlakozni hozzám!
Húh, de jól néz ki és biztosan finom is! Kaphatok belőle?
VálaszTörlés