2017. október 11., szerda

Gluténmentes sütőtökös muffin



Hozzávalók: 12 db-hoz

  • fél csésze kukoricaliszt
  • fél csésze hajdina liszt
  • háromnegyed csésze rizsliszt
  • 1 ek sütőpor
  • fél tk só
  • 2 tk fahéj
  • fél tk őrölt gyömbér
  • 1 csésze sült sütőtök püré
  • fél csésze kókuszolaj
  • fél csésze kókusztej
  • 1 csésze kókuszvirág cukor
  • 2 tk vanília

Elkészítés: A liszteket, sót, cukrot, sütőport és a fűszereket elvegyítjük egy tálban, majd hozzáadjuk a sütőtök pürét, olajat, tejet, vaníliát és jól elkeverjük. Szilikonos muffin formába töltjük, megszórjuk ízlés szerint nyers dióval vagy mogyoróval, majd 180 fokon tűpróbáig sütjük.
Én nem tettem a tetejére krémet, mert őszibarack lekvárral szoktam reggelire enni.

Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin