Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Tetejére:
Elkészítése: A tésztához a langyosított cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a többi hozzávalóval lágy tésztát dagasztunk. Lefedve 1 órát kelni hagyjuk, majd téglalap alakúra nyújtjuk ujjnyi vastagságra, lekenjük az elkevert paradicsomos pizzakrémmel, majd feltekerjük a hosszabbik oldalánál. Felszeleteljük, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk őket és megszórjuk reszelt sajttal. Fél órát a tepsiben kelesztjük, majd 200 fokon aranybarnára sütjük.
Itt tudtok csatlakozni hozzám!
Tésztához:
- 50 dkg liszt
- 2,5-3 dl tej
- 3 dkg friss élesztő
- kevés cukor
- só
- 2 tojássárgája
- 5 dkg ráma (én olvasztva, de langyosan tettem bele)
Töltelékhez:
- 1 kicsi konzerv paradicsompüré
- 2 tk pizzakrém
- 2 tk ketchup
Tetejére:
- 5 dkg sajt
Elkészítése: A tésztához a langyosított cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a többi hozzávalóval lágy tésztát dagasztunk. Lefedve 1 órát kelni hagyjuk, majd téglalap alakúra nyújtjuk ujjnyi vastagságra, lekenjük az elkevert paradicsomos pizzakrémmel, majd feltekerjük a hosszabbik oldalánál. Felszeleteljük, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk őket és megszórjuk reszelt sajttal. Fél órát a tepsiben kelesztjük, majd 200 fokon aranybarnára sütjük.
Itt tudtok csatlakozni hozzám!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése