Praliné Paradicsom oldalán találtam rá (mint általában a bonbonokra amiket csináltam) és azt kell hogy mondjam, fantasztikus. :) Én picit több rumot tettem bele. Nagyon köszönöm a receptet.
Hozzávalók:
- 2 marék darált dió
- 3 ek tejszín
- vanília kivonat
- 5 dkg fehér csoki
- rum (ízlés szerint)
- 15 dkg étcsoki
Elkészítés: A tejszínt megmelegítem a vaníliával és ebbe tördelem a fehércsokit, felolvasztom. Utána belekevertem a rumot és a diót. Az étcsokit temperáljuk, kikenjük a formákat, dermesztjük, megtöltjük a krémmel, ismét hűtő, majd étcsokival lezárjuk és kb fél óráig hűtőben pihentetjük, majd egyszerűen kinyomkodjuk a formából.
Itt tudtok csatlakozni hozzám!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése