Hozzávalók:
- 20 dkg rizsliszt
- 10 dkg kukoricaliszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- pici víz (ha nem állna össze a tészta)
- csipet só
- 1 citrom héja
Elkészítés: Ugyanaz az eljárás mint a rendes lisztes linzernél. A margarint elmorzsoljuk a lisztekben, hozzáadjuk a cukrot, sót, citromhéjat és összegyúrjuk. Ha nem állna össze a tészta akkor kevés vizet adunk hozzá. Hűtőben pihentetjük 1 órát, majd rizslisztes munkafelületen kinyújtjuk, kiszaggatjuk és 170 fokon kb 15 perc alatt megsütjük. A széle kezdjen barnulni és akkor már jó.
Fontos: Hagyjuk a tepsin kihűlni, mert ha forrón akarjuk leszedni a sütiket morzsálódni fog és darabokra fog törni.
Itt tudtok csatlakozni hozzám!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése