2014. január 1., szerda

Raffaello


Hozzávalók:

  • 160 g tejpor (sovány)
  • 60 ml víz
  • 95 g vaj (olvasztott)
  • 85 g porcukor 
  • 80 g kókuszreszelék
  • 45 szem mandula (hántolt, pirított)
A panírozáshoz:
  • kókuszreszelék

Elkészítés: A vizet és a cukrot feltesszük főni. Közben egy tálban összekeverjük a tejport a kókuszreszelékkel. Mikor forr a víz, levesszük a tűzhelyről, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a kókuszreszelékes tejport, valamint hozzáöntjük az olvasztott vajat. Simára keverjük a masszát. A kész masszát hagyjuk kihűlni 1 órán át a hűtőben. Ha kihűlt, golyókat formázunk a masszából, melybe hántolt, pörkölt mandulaszemeket teszünk. Végül a golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk, és már kínálhatjuk is.

Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin